fredag 20 maj 2011

Blodprov och buffé



I morse var jag på vårdcentralen och lämnade blodprover . Nu var det länge sen jag gjorde det , brukar kolla en eller två gånger per år , äter mediciner mot höga kolesterolvärden . Dom får man inte svar på direkt , men blodsockret kollas också och det får man svar på . Det visade alldeles för högt så nu måste jag lämna ett nytt prov på måndag morgon för att se om det var en engångsföreteelse eller om det är högt igen . Ska på ett läkarbesök på tisdag . När jag var gravid med sista barnet hade jag graviditetsdiabetes , och då sa läkaren att det kan komma tillbaka senare. Men jag får hoppas att det inte är så , tycker jag har nog med mina sjukdomar .

En av mina vänner ringde och frågade om vi skulle gå ut och äta i dag , hon hade läst på min blogg att jag var ensam och hennes sambo skulle bort . Det var ett mycket bra förslag . Vi har varit och ätit en italiensk buffé som var jättegod . Tack Liz-Marie för ett trevligt sällskap och att du tänkte på mig !

6 kommentarer:

  1. Aj då, hoppas det var en tillfällig höjning!
    Du ser, att blogga är inte så dumt;)
    Ha en fin kväll.
    Kram♥

    SvaraRadera
  2. Oj, glömde skriva att det är bara jag och J som åker!
    Kram♥

    SvaraRadera
  3. jag hade också graviditetsdiabetesen när jag väntade yngsta dottern, när hon var ungefär två och ett halvt år fick jag diabetes på allvar så att säga, inget roligt men.....
    hoppas att det inte är så med dig
    bamsekramar

    SvaraRadera
  4. Får verkligen hoppas att det är en engångsgrej, jag hade så sist jag testade, men när jag gjorde om testet så var det ok igen;)

    Härligt med blogg, vänner o god lunch;))
    kramizzzzz

    SvaraRadera
  5. Härligt med vänner som man kan ta en fika eller lite mat med :-) Det förgyller tillvaron...

    Hoppas verkligen inte du får diabetes oxå... :-(

    önskar dej en riktigt fin lördag!
    Tack för dina kommentarer hos mej :-) Jag hoppas oxå jag får komma till specialisten. Jag har aldrig blivit "ordentligt" utredd av ngn annan än de läkare jag haft på vårdcentralen...
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej svejs !Det är hon i stolen,hon gillar inte bilden själv men men.
    Ha en härlig lördag
    Kram Anni

    SvaraRadera