tisdag 24 maj 2011

Inte bra


Det blir enformiga inlägg nu om detta blodsocker men det är inte så mycket annat jag har haft för mig än varit på vårdcentralen känns det som . I dag var jag på läkarbesöket . Det var inte p.g.a blodsockret jag bokade en tid utan för att jag mår inte bra , är så trött och mycket värk , en kontroll av kolesterolvärdet , blodtrycket m.m som jag redan har besvär med . Så det här med blodsockret är ju en  " ny " sak för mig.
Eftersom långtids-sockret också var för högt  + de två tidigare proverna så är det diabetes .  Tråkigt men det är bara ta tag i det. Ska igen och lämna en massa olika prover i morgon  och få en ny tid hos läkaren , ett en timmes diabetesbesök så  snart som möjligt .
Som om inte det räckte så har jag nog något reumatiskt också , visade en bula jag fått på pekfingret när jag ändå var där . Den har jag haft sen i höstas och den gör ont men eftersom jag har mina gamla krämpor tänkte jag att det hör väl till .
Så det känns lite jobbigt just nu att ta in detta.

Saknar Sara och Peter som varit borta sen förra onsdagen . Men i morgon sätter dom sig på tåget och kommer hem på torsdag.

Bilden på Ludde är från en promenad med husse i oktober . Han ser så rolig ut när det blåser så mycket så öronen lyfter.

6 kommentarer:

  1. vad ledsamt att du har fått det som jag har, det går att leva så, det har jag gjort länge men det tillhör inte det roligaste
    Sv: :D ja, jag borde få reklampengar
    styrkekramar till dig

    SvaraRadera
  2. Kortet skulle ha kunnat vara tagit idag hos oss det har blåst som skam... :-(

    vad tråkigt att du fått tillbaka diabetesen... && även ngr reumatiskt... Man tycker ju att man har det tillräckligt jobbigt ändå...

    Snart är maken o dottern hemma igen då känns det säkert lite lättare tror jag :-)

    ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  3. vilka tråkiga besked du har fått men som man som tur är kan leva med iaf, även om det inte är lätt...

    din bok kommer på posten inom närmaste dagarna fina du :)
    Ha en underbar onsdag !
    Kramar och God morgon :)

    SvaraRadera
  4. Vilka tråkiga besked du fått idag. jag hoppas att du får hjälp med krämporna och blodsockret fort så att du får bli lite piggare och må bättre. Diabetes kan verkligen slå en fysiskt så det är ju bra om du får ordning på det snabbt. Kram
    p.s. hittade hit via Maria d.s.

    SvaraRadera
  5. Läcker bild längst upp!

    SvaraRadera
  6. Har du inte nog med allt, hoppas det ordnar sig.Här blåser det så man håller på att bli tokig. imorgon ska vi ha brandövning, Roligt att peter och sara kommer hem till imorgon.Du får se fram imot en härlig resa till turkiet.
    Ha det så bra

    SvaraRadera